Kako do nas?

 

Ordinacija dentalne medicine Mirta Kovačević dr.med.dent. nalazi se na adresi IV Maksimirsko naselje 27, na prvome katu moderne zgrade u naselju Ravnice.

Kako do nas automobilom?

kako do nas - zubar ravnice auto

Ako dolazite automobilom, ispred ordinacije čeka vaš dovoljno slobodnih i besplatnih parkirnih mjesta.  Ukoliko dolazite iz smjera Ulice kneza Branimira, potrebno je skrenuti u Ulicu II Maksimirsko naselje, te zatim na semaforu desno u Bulvanovu ulicu. Vozeći se ravno Bulvanovom ulicom, na drugom križanju doći ćete do križanja Bulvanove ulice i Ulice IV Maksimirsko naselje, gdje skrenite desno i potražite parkirno mjesto.

kako do nas -javni prijevoz zubar ravnice

Kako do nas javnim prijevozom?

Ako koristite javni prijevoz, možete nas pronaći na dva načina. Preko okretišta Borongaj, na način da u smjeru istoka izađete na ulicu kneza Branimira i pratite prometnicu u smjeru istoka. Nakon što prođete benzinsku postaju i križanje s ulicom Maksimirsko naselje II, dolazite do zgrade na čijem pročelju se nalazi reklamni natpis Petrokov. Ulica IV Maksimirsko naselje nalaziti će se odmah iza s vaše lijeve strane.

Također, do nas možete doći s sjeverne strane, tj. Maksimirske ceste. Nakon silaska s tramvajskog stajališta Ravnice, uputite se u ulicu Ravnice u smjeru juga. Ulica Ravnice se nastavlja u ulicu Jurja Dalmatinca i kasnije u ulicu Ravnice I. Kada dođete do križanja ulica Ravnice I i Bulvanove ulice, skrenite desno u Bulvanovu ulicu. Prvo sljedeće križanje jest s ulicom IV Maksimirsko naselje, gdje skrenite desno i potražite broj 27.

Cjenik

Pratite naše objave i akcijske ponude

 

 

Podržite nas:

Comments are closed