O nama

Ordinacija dentalne medicine Mirta Kovačević započela je s radom 2014 godine u prekrasnom zagrebačkom kvartu Ravnice. Doktorica Mirta Kovačević radno i profesionalno iskustvo stekla je radeći isključivo kroz privatne stomatološke ordinacije, gdje je individualni pristup prema svakom pacijentu ključ uspješne stomatologije.

Koristimo moderne i najbolje stomatološke materijale i opremu kako bi se naši pacijenti osjećali ugodno i sigurno. Odlično surađujemo s nekoliko dentalnih laboratorija u kojima se individualnim pristupom stvaraju optimalni rezultati na zadovoljstvo naših pacijenta.

stomatologija nove tehnologije - Mirta Kovačević dr.med.dent.                     stručnost i tehnologije u stomatološkoj ordinaciji Mirta Kovačević dr.med.dent.

Naši pacijenti, primarno dolaze iz istočnog dijela Zagreba (Ravnice, Maksimir, Dubrava, Peščenica) iako se svakodnevno širi krug zadovoljnih pacijenta s područja cijele Zagrebačke županije i Grada Zagreba.

Osnovu našeg poslovanja čini stalna edukacija i prihvaćanje novih svjetskih trendova dentalne medicine, a sve u cilju pružanja brze, bezbolne i nadasve ugodne usluge.

O nama, tj. o našim radovima najbolje govore zadovoljni pacijenti. Pogledajte neke od recenzija i pohvala (pacijenti o nama).

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Ordinacija dentalne medicine Mirta Kovačević nalazi se na I katu stambeno-poslovne zgrade, novije gradnje u ulici IV Maksimirsko naselje 27. Ordinacija je moderno opremljena i sastoji se od ugodne čekaonice i sanitarnog čvora, prostora za osoblje i same ordinacije. Ordinacija udovoljava svim zahtjevima stomatološke struke i zakonskih propisa. Ugodna atmosfera i audio anestezija učinit će boravak kod zubara sasvim normalnim i antistresnim iskustvom.

zadovoljni pacijenti u stomatološkoj ordinaciji Mirta Kovačević dr.med.dent.

Podržite nas:

Comments are closed